HOTEL RINA CERBUL , SINAIA , PRAHOVA

Hotelul Rina Cerbul din Sinaia pare să fie o opțiune confortabilă pentru călătorii care vizitează această stațiune montană de renume din România. Iată câteva dintre caracteristicile și facilitățile acestui hotel:

  • Locație Centrală: Situat în inima orașului Sinaia, hotelul este la o distanță scurtă de mers pe jos de gară și de telegondolă. Aceasta face accesul la atracțiile locale și facilitățile de recreere foarte comod.
  • WiFi Gratuit: Oferă WiFi gratuit pentru oaspeți, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să rămână conectați în timpul șederii lor.
  • Camere Confortabile: Camerele hotelului dispun de mobilier din lemn, podea cu parchet, televizor, frigider și baie privată. Aceste dotări ar putea contribui la confortul oaspeților.
  • Opțiuni Culinare Diverse: Hotelul are propriul restaurant, Ramayana Cafe & Restaurant, care servește mic dejun continental și preparate indiene. De asemenea, oaspeții pot savura o gamă variată de ceaiuri și narghilea aromatică. De asemenea, există un restaurant cu cramă, Rina Sinaia, unde oaspeții pot lua masa.
  • Apropiere de Atracții: Hotelul este la o distanță scurtă de mers pe jos de un centru comercial și la aproximativ 2 km de faimosul Castel Peleș din Sinaia.

Hotelul Rina Cerbul oferă o combinație de comodități și facilități care ar putea face sejurul în Sinaia o experiență plăcută pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA670.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE700.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE920.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1145.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Rina Cerbul din Sinaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro