HOTEL RIVER & SPA , CĂLIMĂNEȘTI , VĂLCEA

Hotelul RIVER din Călimănești pare a fi o opțiune confortabilă pentru călătorii dornici să exploreze zona din jur și să se bucure de servicii de calitate. Iată câteva caracteristici cheie ale acestui hotel:

  • Aproape de Parcul Acvatic Cozia: Hotelul se află la doar 300 de metri de Parcul Acvatic Cozia, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc să se bucure de activități de agrement și distracție în zonă.
  • Camere moderne: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, TV cu ecran plat și balcon cu vedere la munte. Aceste caracteristici pot adăuga la confortul șederii dvs.
  • Restaurant propriu: Restaurantul hotelului vă oferă opțiuni pentru mese, iar micul dejun tip bufet este disponibil. Acesta poate fi locul ideal pentru a gusta din bucătăria locală sau internațională.
  • WiFi gratuit: Cu acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, vă puteți menține conectat și puteți căuta informații despre zonă sau planifica activități.
  • Recepție deschisă non-stop: Cu o recepție care funcționează non-stop, puteți primi asistență și informații oricând aveți nevoie.
  • Terase și facilități de afaceri: Terasa la soare poate fi un loc minunat pentru a vă relaxa, în timp ce facilitățile de afaceri, cum ar fi un centru de afaceri, vă pot ajuta să vă mențineți conectat și productiv.
  • Explorarea zonei: Hotelul se află aproape de Mănăstirea Cozia, un important obiectiv turistic. De asemenea, zona este potrivită pentru pasionații de pescuit.

Așadar, Hotelul RIVER pare a oferi servicii variate pentru oaspeți și să fie situat într-o zonă plină de atracții și posibilități de relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA450.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE525.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE980.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE980.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel River & SPA din Călimănești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro