HOTEL RIVIERA , SINAIA , PRAHOVA

Hotelul Riviera din Sinaia pare a fi o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează acest oraș montan. Iată câteva informații cheie despre acest hotel:

  1. Locație înfrumusețată: Hotelul este situat în Sinaia, la doar 3 km de Castelul Peleș, oferind oportunități de explorare a atracțiilor din zonă.
  2. Restaurant cu Mâncăruri Românești și Internaționale: Hotelul dispune de un restaurant care servește atât mâncăruri românești, cât și internaționale, oferind o varietate de opțiuni pentru mese.
  3. Camere Confortabile: Camerele și suitele au balcon cu vedere la munte sau la grădină și sunt dotate cu TV prin cablu, birou și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite, asigurând confortul oaspeților.
  4. WiFi Gratuit: Accesul la internet WiFi este oferit gratuit în toate zonele hotelului.
  5. Facilități Suplimentare: Hotelul dispune de recepție cu program nonstop, un bar, depozit de bagaje gratuit și parcare privată gratuită, asigurând comoditate pentru oaspeți.
  6. Activități Recreative: În împrejurimi se pot practica diverse activități, inclusiv schi și drumeții, ceea ce oferă oportunități de relaxare și aventură.
  7. Atracții în Apropiere: Hotelul se află la 3 km de Castelul Pelișor și la 2 km de Mănăstirea Sinaia, permițând oaspeților să exploreze și alte obiective din zonă.
  8. Acces la Transport Public: Gara Sinaia este situată la 1,8 km, permițând oaspeților acces facil la trenuri și alte mijloace de transport.

Hotelul Riviera pare a oferi o ședere confortabilă într-un mediu montan liniștit. Este potrivit atât pentru turiștii care doresc să exploreze atracțiile din Sinaia, cât și pentru cei care caută activități recreative în natură.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA345.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE375.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE720.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE750.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Riviera din Sinaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro