HOTEL RODICA , VENUS , CONSTANTA

Hotelul Rodica în stațiunea Venus este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de litoralul românesc.

Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Apropiere de plajă: Cu o locație la doar 250 de metri de plajă, hotelul oferă acces ușor la zona de coastă și la activitățile de pe plajă.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt luminoase, izolate fonic și dispun de facilități precum TV, băi cu duș și balcoane cu șezlonguri pentru relaxare.
  3. Bar de zi cu terasă de vară: Hotelul are un bar de zi cu o terasă mare de vară, unde oaspeții se pot relaxa și să se bucure de băuturi sau gustări.
  4. Recepție deschisă 24 de ore: Oaspeții au acces la servicii de recepție pe tot parcursul zilei și nopții, pentru a răspunde la orice nevoie sau întrebare.
  5. Activități de divertisment: Hotelul oferă posibilitatea de a juca biliard și oferă Wi-Fi gratuit, astfel încât oaspeții să se poată relaxa și să se distreze.
  6. Parcare privată gratuită: Oferă facilități de parcare gratuită, ceea ce poate fi convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  7. Apropiere de restaurante și cafenele: Cu amplasarea sa în centrul stațiunii Venus, hotelul este în proximitatea unei varietăți de restaurante și cafenele, oferind o gamă diversificată de opțiuni culinare.
  8. Atracții în apropiere: Gara din Mangalia se află la 4 km distanță, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să exploreze și alte zone. De asemenea, Aeroportul Kogălniceanu se află la 55 km distanță.

Hotelul Rodica pare a oferi un mediu confortabil și facilități diversificate pentru oaspeții care doresc să se bucure de litoralul românesc și de atracțiile din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA295.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE595.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE600.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Rodica din Venus

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro