HOTEL ROMANTIC , MAMAIA , CONSTANȚA

Hotelul Romantic, deschis în 2010, reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea stațiunii Mamaia și de facilitățile sale moderne.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație pitorească: Situat chiar pe malul Lacului Siutghiol, Hotelul Romantic oferă o priveliște minunată și acces facil către plaja de la Marea Neagră, care se află la doar 3 minute pe jos. Această locație face experiența oaspeților și mai plăcută și mai relaxantă.
  2. Camere moderne și confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat și balcon, oferind o atmosferă plăcută și relaxantă pentru oaspeți după o zi petrecută la plajă sau explorând zona.
  3. Conexiune Wi-Fi gratuită: Accesul gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel permite oaspeților să rămână conectați și să își planifice activitățile în timpul șederii lor.
  4. Parcare gratuită: Oferă o facilitate de parcare gratuită la hotel, ceea ce este convenabil pentru oaspeți care vin cu mașina.
  5. Accesibil la restaurante și baruri: În imediata vecinătate a hotelului se găsesc numeroase restaurante și baruri, oferind o varietate de opțiuni pentru a savura mâncăruri delicioase sau a petrece serile într-o atmosferă plăcută.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul Romantic se află la doar 5 km de orașul Constanța și de parcul acvatic Aqua Magic, oferind oportunități de explorare și distracție suplimentare pentru oaspeți.

În concluzie, Hotelul Romantic oferă o combinație perfectă între o locație pitorească, facilități moderne și accesibilă și acces facil către atracțiile din zona Mamaia și Constanța, ceea ce îl face o alegere ideală pentru o ședere relaxantă și distractivă pe litoralul românesc.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA340.00 LEI
2 PERSOANE360.00 LEI
3 PERSOANE700.00 LEI
4 PERSOANE720.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Romantic din Mamaia.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro