HOTEL ROMANTIK , BĂLĂUȘERI , MUREȘ

Hotelul Romantik din Bălăuşeri oferă o atmosferă plăcută și facilități moderne pentru o ședere confortabilă.

Iată o prezentare mai detaliată:

  1. Locație liniștită: Situat în Bălăuşeri, acest hotel oferă o atmosferă liniștită și relaxantă, ideală pentru cei care caută să scape de agitația orașului.
  2. Facilități variate: Hotelul dispune de diverse facilități, inclusiv un lounge comun, o terasă și un bar, oferind oportunități de relaxare și socializare pentru oaspeți. Parcarea privată gratuită este un avantaj suplimentar.
  3. Restaurant și room service: Oaspeții au posibilitatea să se bucure de preparate delicioase la restaurantul hotelului sau să solicite room service pentru a servi masa în intimitatea camerei lor.
  4. Confort în camere: Camerele hotelului sunt confortabile și bine echipate, fiecare având un balcon privat. Dotările includ birou, televizor, baie proprie, lenjerie de pat și prosoape. Dulapurile pentru haine oferă spațiu pentru depozitare.
  5. Conectivitate: Hotelul oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate, asigurând o conectivitate facilă pentru oaspeții care doresc să rămână în contact cu cei dragi sau să își planifice călătoria.
  6. Atracții în apropiere: Hotelul se află la o distanță rezonabilă de diverse atracții turistice, cum ar fi Biserica Fortificată din Biertan și Lacul Ursu, oferind oportunități pentru explorare și divertisment.

Hotelul Romantik pare să ofere o experiență plăcută și relaxantă pentru călătorii care vizitează zona Bălăuşeri.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA175.00 LEI
2 PERSOANE210.00 LEI
3 PERSOANE230.00 LEI
4 PERSOANE420.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Romantik din Bălăuşeri.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro