HOTEL ROSER HOUSE BOUTIQUE , COLIBIȚA , BISTRIȚA-NĂSĂUD

Hotelul Roser House Boutique, Colibița: O Destinație de Relaxare în Mijlocul Naturii

Hotelul Roser House Boutique, situat la intrarea în Colibița, oferă o experiență relaxantă și confortabilă, completată de facilități de lux. Iată o prezentare a caracteristicilor sale:

Caracteristici și Facilități:

  1. Cazări Elegante: Camerele hotelului sunt amenajate cu atenție și oferă un decor elegant. Fiecare cameră dispune de un televizor cu ecran plat, iar unele oferă priveliști pitorești la mare sau la lac. Pentru un confort sporit, se asigură halate de baie și papuci.
  2. Zone de Relaxare cu Hidromasaj: Hotelul dispune de o cadă cu hidromasaj în aer liber, o cadă cu hidromasaj interioară și o saună, oferind oportunități pentru relaxare și revitalizare.
  3. WiFi Gratuit: Oaspeții au acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, permițându-le să rămână conectați și să partajeze experiențele de călătorie.
  4. Restaurant și Bar: Hotelul are un restaurant unde oaspeții se pot bucura de diverse preparate culinare, iar barul este locul ideal pentru a savura băuturi răcoritoare.
  5. Zone Comune: Există un lounge și o terasă comune, unde oaspeții se pot relaxa și socializa. De asemenea, facilități de grătar și un loc de joacă pentru copii sunt disponibile.
  6. Activități Recreative: Hotelul oferă diverse opțiuni pentru activități recreative, inclusiv tenis, ping-pong, mini-fotbal, ciclism și drumeții. Există chiar și un cinematograf 3D pentru divertisment suplimentar.
  7. Locație Perfectă: Situat la proximitatea unor atracții precum Vatra Dornei și Bistrița, hotelul oferă acces la numeroase destinații turistice.
  8. Aeroport Apropiat și Parcare Gratuită: Aeroportul Târgu Mureș este cel mai apropiat aeroport, situat la 86 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți.

Hotelul Roser House Boutique oferă o atmosferă liniștită și opțiuni variate pentru relaxare și recreere, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturală a zonei Colibița.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA625.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE670.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1020.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1340.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Roser House Boutique.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro