HOTEL RUSCA , HUNEDOARA , JUDETUL HUNEDOARA

Bucurați-vă de O Ședere Plăcută la Hotelul Rusca, Hunedoara

Hotelul Rusca, situat în apropierea faimosului Castel al Corvinilor din Hunedoara, vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și ospitalitate primitoare. Cu camere renovate, acces Wi-Fi gratuit și facilități de parcare, acest hotel vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o experiență plăcută. Iată mai multe despre ceea ce puteți aștepta la Hotelul Rusca:

Caracteristici ale Hotelului:

 1. Camere Confortabile:
  • Spațiile de cazare au fost renovate pentru a vă oferi confortul necesar în timpul șederii dvs. Fiecare cameră dispune de acces gratuit la internet Wi-Fi și 45 de canale TV pentru divertisment.
 2. Acces Wi-Fi Gratuit:
  • Puteți rămâne conectat cu cei dragi sau puteți lucra la distanță folosind accesul gratuit la internet Wi-Fi disponibil în întregul hotel.
 3. Parcare Supravegheată:
  • Hotelul pune la dispoziție o parcare supravegheată pentru confortul și siguranța oaspeților.
 4. Restaurant cu Mâncăruri Tradiționale:
  • Restaurantul Rusca vă invită să savurați preparate românești tradiționale și mâncăruri din bucătăria internațională. Aici puteți experimenta arome autentice și delicii culinare.
 5. Evenimente și Banchete:
  • Hotelul poate găzdui diverse evenimente, inclusiv banchete și nunți. Personalul experimentat este pregătit să vă ajute să organizați evenimentul perfect.

Locuri de Interes în Apropiere:

 • Castelul Corvinilor: La doar 1,5 km distanță, acest castel impresionant vă așteaptă să explorați istoria și arhitectura sa.
 • Centrul Hunedoarei: Puteți descoperi și alte atracții locale, magazine și restaurante în centrul orașului.

Hotelul Rusca vă întâmpină cu un ambient primitoare și servicii de calitate, oferindu-vă o bază convenabilă pentru a explora frumusețea și istoria orașului Hunedoara.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE255.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE460.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE510.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Rusca

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro