HOTEL SAINT GERMAN , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Hotel Saint Germain, Brăila: Eleganță și Confort în Inima Orașului

Hotel Saint Germain, situat în Brăila, reprezintă o destinație de 4 stele ce oferă o experiență rafinată și facilități moderne. Iată ce atracții aduce acest hotel:

Caracteristici și Servicii:

  1. Camere Elegante cu Aer Condiționat: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, birou și TV cu ecran plat, asigurând un ambient plăcut și confortabil.
  2. WiFi Gratuit: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, facilitând comunicarea și conexiunea online.
  3. Restaurant cu Specific Britanic: Hotelul dispune de un restaurant cu specific britanic, oferind o varietate de preparate delicioase.
  4. Chicinetă în Anumite Camere: Anumite camere includ o chicinetă utilată cu plită, cuptor cu microunde și prăjitor de pâine, oferind opțiuni suplimentare pentru oaspeți.
  5. Mic Dejun Continental Zilnic: Oaspeții se pot bucura zilnic de un mic dejun continental, asigurându-se astfel un început energizant al zilei.
  6. Recepție Nonstop și Personal Multilingv: Recepția hotelului este deschisă nonstop, iar personalul vorbește engleză, italiană și română, fiind mereu disponibil pentru asistență.
  7. Serviciu de Închiriere Auto și Transfer la/de la Aeroport: Hotelul oferă servicii de închiriere auto pentru explorarea orașului și poate organiza transferuri la/de la aeroport la un cost suplimentar.
  8. Locație Strategică: Hotelul Saint Germain este situat în Brăila, iar orașul Galați se află la doar 33 km distanță.
  9. Parcare Privată Gratuită: Oaspeții au la dispoziție parcare privată gratuită, asigurându-se astfel un loc sigur pentru autovehicule.

Hotel Saint Germain oferă o combinație de eleganță, confort și facilități moderne, fiind alegerea perfectă pentru călătorii care apreciază rafinamentul și serviciile de calitate.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA360.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE500.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE900.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Saint Germain.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro