HOTEL SANDA , VENUS , CONSTANTA

Hotelul Sanda, situat în stațiunea litorală Venus, pare a fi o opțiune minunată pentru o ședere relaxantă la malul mării. Iată câteva informații cheie despre acest hotel:

  1. Camere cu Balcon: Camerele oferă balconuri pentru o privire frumoasă spre împrejurimile stațiunii.
  2. Facilități de Confort: Fiecare cameră este echipată cu un televizor și un frigider pentru confortul oaspeților.
  3. Acces Gratuit la Internet Wi-Fi: Hotelul pune la dispoziție acces Wi-Fi gratuit în zonele publice, permițând oaspeților să rămână conectați.
  4. Baie Privată: Camerele au băi private cu duș și prosoape gratuite, oferind toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă.
  5. Terasa și Bar: Oaspeții se pot relaxa pe terasa hotelului și pot savura băuturi răcoritoare la barul acestuia.
  6. Loc de Joacă pentru Copii: Hotelul are un loc de joacă pentru copii, ceea ce poate fi foarte util pentru familiile care călătoresc cu cei mici.
  7. Facilități de Grătar: Sunt disponibile facilități de grătar, ceea ce poate fi ideal pentru o experiență de gătit în aer liber.
  8. Parcare Gratuită: O parcare gratuită este disponibilă la hotel, oferind o soluție convenabilă pentru cei care călătoresc cu mașina.
  9. Activități în Apropiere: La 200 de metri de hotel se află un centru de echitație, oferind oportunități de explorare a altor activități în aer liber. Orașul Mangalia și Constanța sunt, de asemenea, ușor accesibile cu mașina.

Hotelul Sanda pare a oferi o gamă variată de facilități pentru a satisface nevoile oaspeților, în special pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de relaxare într-un mediu liniștit la Marea Neagră.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA325.00 LEI
2 PERSOANE360.00 LEI
3 PERSOANE685.00 LEI
4 PERSOANE720.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sanda din Venus

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro