HOTEL SILVA , VATRA DORNEI , SUCEAVA

Hotelul Silva din Vatra Dornei pare a oferi o ședere plăcută în mijlocul orașului și cu facilități interesante. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul Silva este situat în centrul orașului Vatra Dornei, ceea ce îl face convenabil pentru explorarea orașului, precum și pentru acces rapid la pârtiile de schi Veverița și Dealu Negru.
  • Facilități de relaxare: Hotelul oferă o sală de fitness și o saună, perfecte pentru relaxare și activități de recreere.
  • Parcare privată și WiFi gratuit: Parcarea privată gratuită este un avantaj semnificativ, mai ales pentru călătorii cu mașina proprie. De asemenea, WiFi-ul gratuit este oferit pentru a menține oaspeții conectați.
  • Camere confortabile: Camerele sunt decorate într-un mod funcțional și sunt dotate cu facilități esențiale, precum balcon, televizor și baie privată.
  • Restaurant cu program flexibil: Hotelul oferă posibilitatea oaspeților de a lua masa la orice oră în restaurantul său. De asemenea, se oferă vouchere de masă.
  • Excursii organizate: Hotelul organizează excursii, ceea ce vă poate ajuta să explorați zona înconjurătoare.
  • Apropiere de transport public: Gara se află la 500 de metri, oferind acces la transportul feroviar, iar aeroportul se află la 10 km.

Hotelul Silva pare să fie o alegere bună pentru cei care doresc să exploreze Vatra Dornei și zona înconjurătoare, fie în scop de recreere sau pentru activități mai specifice, cum ar fi schiul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE265.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE370.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE370.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Silva din Vatra Dornei

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro