HOTEL SILVER STAR HOTEL & SPA , TĂȘNAD , SATU MARE

Bine ați venit la Silver Star Hotel & Spa, cea mai nouă posibilitatea de cazare în Tășnad. Hotelul este amplasat în incinta stațiunii balneare din judetul Satu Mare. Aici vă veți putea petrece zilele de vacanță, bucurându-vă de piscinele noastre și având parte de relaxare în spa-ul nostru. Acesta este totodată și singura cazare Tașnad, unde puteți petrece seri excepționale gustând din preparatele delicioase, servite numai în restaurantul nostru rafinat.

Aici la Silver Star Hotel & Spa – cea mai nouă cazare în Tășnad, odată ce intrați în oricare dinte cele 24 de camere disponibile vă veți transpune într-un mediu special gândit pentru odihnă. Dintre acestea 21 sunt duble matrimoniale, trei sunt camere tip apartament. De asemenea, dacă este cazul, vă putem pune la dispoziție și paturi suplimentare.

Am vrut ca pentru voi la acestă cazare în Tășnad să creăm un mediu prietenos așă că mobilierul modern întâlnește un design minimalist pentru a crea un spațiu casual și, mai presus de toate, confortabil. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, acces la internet, un set de prosoape moi, halate de baie, uscător de par, telefon ,seif si un minifrigider.

Camerele noastre sunt destinate nefumătorilor și nu acceptăm animale de companie. Ora pentru check-out este 11.00, iar check-inul se face la 14.00. Totodată va punem la dispoziție  parcarea hotelului in limita spatiiului disponibil.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA370.00 LEI
2 PERSOANE380.00 LEI
3 PERSOANE750.00 LEI
4 PERSOANE760.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Silver Star Hotel & Spa din Tăsnad.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro