HOTEL SINAIA , (SINAIA) , PRAHOVA

Hotelul Sinaia pare să fie o opțiune confortabilă pentru călătorii care vizitează această stațiune montană de renume din România.

Iată câteva dintre caracteristicile și facilitățile acestui hotel:

  • Locație Centrală: Situat în inima orașului Sinaia, hotelul este la o distanță scurtă de mers pe jos de gară și de telegondolă. Aceasta face accesul la atracțiile locale și facilitățile de recreere foarte comod.
  • WiFi Gratuit: Oferă WiFi gratuit pentru oaspeți, ceea ce poate fi util pentru cei care doresc să rămână conectați în timpul șederii lor.
  • Camere Confortabile: Camerele hotelului dispun de mobilier din lemn, podea cu parchet, televizor, frigider și baie privată. Aceste dotări ar putea contribui la confortul oaspeților.
  • Opțiuni Culinare Diverse: Hotelul are propriul restaurant, Ramayana Cafe & Restaurant, care servește mic dejun continental și preparate indiene. De asemenea, oaspeții pot savura o gamă variată de ceaiuri și narghilea aromatică. De asemenea, există un restaurant cu cramă, Rina Sinaia, unde oaspeții pot lua masa.
  • Apropiere de Atracții: Hotelul este la o distanță scurtă de mers pe jos de un centru comercial și la aproximativ 2 km de faimosul Castel Peleș din Sinaia.

Hotelul Rina Cerbul oferă o combinație de comodități și facilități care ar putea face sejurul în Sinaia o experiență plăcută pentru oaspeți.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA670.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE700.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE920.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1145.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sinaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro