HOTEL SIR COLENTINA , BUCUREȘTI , SECTOR 2

Hotelul Sir Colentina din București este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se cazeze într-un mediu modern și elegant. Iată câteva caracteristici și servicii oferite de acest hotel:

  • Locație cu Vedere la Râul Colentina: Hotelul are o locație care oferă o vedere superbă la râul Colentina, ceea ce poate crea o atmosferă plăcută pentru oaspeți.
  • Camere Confortabile: Camerele sunt concepute pentru a oferi confort oaspeților și includ facilități precum acces gratuit la internet.
  • Băuturi de Calitate: Hotelul oferă posibilitatea de a savura cafea preparată la un aparat espresso, ceea ce poate fi un plus pentru iubitorii de cafea care apreciază aromele intense.
  • Facilități Convenabile: Hotelul oferă gustări și un distribuitor automat de băuturi, facilități de spălătorie pentru clienți, ziare locale și comenzi de taxi. Aceste servicii pot contribui la comoditatea oaspeților.

Hotelul Sir Colentina pare a oferi o gamă variată de facilități pentru a asigura o ședere plăcută în București, fie că vizitați orașul în scop de afaceri sau de agrement.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA165.00 LEI
2 PERSOANE190.00 LEI
3 PERSOANE230.00 LEI
4 PERSOANE355.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sir Colentina din București – Sector 2

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro