HOTEL SIR GARA DE NORD , BUCURESTI , SECTOR 1

Hotelul Sir Gara de Nord pare a fi o opțiune comodă pentru cei care călătoresc cu trenul sau avionul și doresc să fie aproape de principalele noduri de transport din București. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație Lângă Gara de Nord: Hotelul este situat la doar 100 de metri de Gara de Nord din București, care este gara centrală a orașului și un important hub de transport feroviar.
  • Camere cu TV și WiFi Gratuit: Camerele hotelului sunt echipate cu televizoare cu ecran plat pentru divertisment, iar oaspeții beneficiază de acces gratuit la WiFi.
  • Acces Ușor la Metrou și Transport în Comun: Piața Victoriei, un important nod de metrou din București, este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de hotel. În plus, în apropierea hotelului se găsesc stații ale mai multor linii de tramvai și autobuz, ceea ce face accesul la diverse zone din oraș mai ușor.
  • Conexiune Cu Aeroportul: Hotelul este situat în apropierea unei stații de autobuz care oferă legătura cu aeroportul, ceea ce poate fi convenabil pentru călătorii care ajung sau pleacă cu avionul.
  • Parcare Publică Gratuită: Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită, ceea ce poate fi util pentru cei care călătoresc cu mașina.

Hotelul Sir Gara de Nord pare a oferi un acces convenabil la principalele mijloace de transport din București și poate fi o alegere potrivită pentru călătorii care doresc să exploreze orașul și să se deplaseze cu ușurință.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA160.00 LEI
2 PERSOANE190.00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI
4 PERSOANE380.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sir Gara de Nord din din Bucuresti – Sector 1

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro