HOTEL SIR LUJERULUI , BUCUREȘTI , SECTOR 6

Hotelul Sir Lujerului din București pare să fie o opțiune comodă pentru călătorii care doresc să aibă acces ușor la mijloacele de transport în comun și să se afle în apropierea unor facilități esențiale. Iată câteva dintre caracteristicile și serviciile sale:

  • Locație Strategică: Hotelul este situat în apropiere de stația de metrou Lujerului, făcând accesul rapid și facil la sistemul de metrou din București. De asemenea, este aproape de Universitatea Politehnică din București, ceea ce poate fi util pentru cei care vizitează instituții academice.
  • WiFi Gratuit și Parcare Securizată: Oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele și parcare privată securizată. Aceste facilități pot contribui la confortul oaspeților.
  • Camere Echipate: Camerele dispun de aer condiționat, televizoare cu ecran plat și canale prin cablu, frigider și băi private. Aceste dotări pot face sejurul mai plăcut și comod.
  • Acces la Facilități Esențiale: În proximitatea hotelului există facilități precum un centru de fitness, un supermarket și o gamă variată de restaurante. Acest lucru poate fi foarte convenabil pentru oaspeți.
  • Acces la Transport Public: Hotelul se află lângă stația de tramvai Pasajul Lujerului, asigurând acces facil la rețeaua de transport public din oraș.
  • Apropiere de Centrul Orașului: Prin intermediul metroului, centrul orașului București este la doar 10 minute distanță. Aceasta face posibilă explorarea atracțiilor turistice și a zonei de afaceri a orașului.

Hotelul Sir Lujerului pare a fi o opțiune potrivită pentru călătorii care doresc acces ușor la mijloace de transport public și comodități în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA185.00 LEI
2 PERSOANE220.00 LEI
3 PERSOANE405.00 LEI
4 PERSOANE440.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sir Lujerului din Bucuresti – Sector 6

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro