HOTEL SIR LUXURY BOUTIQUE , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL, Brăila: Rafinament si Eleganta

Experimentați tratamentul de lux și confortul la SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL, o destinație de 5 stele în Brăila. Cu servicii de talie internațională și facilități exclusive, acest hotel reprezintă o alegere deosebită pentru cei care doresc o experiență de cazare remarcabilă. Iată mai multe detalii:

Caracteristici și Servicii:

  1. Cazare de 5 Stele: SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL oferă camere de înaltă clasă, climatizate, echipate cu facilități de lux. Fiecare cameră include dulap, mașină de cafea, frigider, minibar, seif, televizor cu ecran plat și baie privată cu bidet.
  2. Parcare Privată Gratuită: Oferind comoditatea parcului privat gratuit, oaspeții se pot bucura de liniște și siguranță pentru vehiculele lor.
  3. Lounge Comun și Terasă: Spațiul comun și terasa sunt locuri ideale pentru relaxare, socializare și savurarea unor momente plăcute.
  4. Bar Elegant: Barul hotelului vă invită să vă delectați cu băuturi fine și să vă bucurați de o atmosferă relaxantă.
  5. Transfer Aeroport (contra cost): Pentru a facilita călătoriile, hotelul oferă servicii de transfer de la/la aeroport, contra cost.
  6. Atenție la Detaliu: Camerele sunt amenajate cu atenție la detalii, oferind o atmosferă rafinată și confortabilă.
  7. Lenjerie și Prosoape de Calitate: Pentru un confort maxim, SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL asigură lenjerie de pat și prosoape de cea mai înaltă calitate.

Experimentați Refined Elegance la SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL în Brăila, unde serviciile de lux și ospitalitatea internațională se întâlnesc pentru a vă oferi o ședere memorabilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA650.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE650.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE750.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE850.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre SIR LUXURY BOUTIQUE HOTEL.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro