HOTEL SIR ORHIDEEA , BUCURESTI , SECTOR 6

Hotel Sir Orhideea este o opțiune convenabilă pentru cei care vizitează București și doresc să se cazeze în apropierea Gării de Nord.

Iată câteva aspecte de luat în considerare despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Fiind situat lângă Gara de Nord, acest hotel este ideal pentru cei care călătoresc cu trenul sau doresc să aibă acces ușor la principala stație feroviară din București.
  2. Camere spațioase și moderne: Camerele sunt amenajate cu atenție și mobilate modern, oferind o atmosferă confortabilă pentru oaspeți.
  3. WiFi gratuit: Oferă acces la internet WiFi gratuit, astfel încât oaspeții să poată rămâne conectați.
  4. Aer condiționat: Cu aer condiționat în camere, oaspeții pot regla temperatura pentru a se simți cât mai confortabil.
  5. Dotări standard: Camerele sunt echipate cu detectoare de fum pentru siguranță și TV prin cablu, cu canale internaționale și locale, pentru divertisment.
  6. Aproape de hypermarket Carrefour: Hotelul este în apropierea unui hypermarket Carrefour, ceea ce poate fi convenabil pentru aprovizionare sau cumpărături.
  7. Parcare publică gratuită: Oferă parcare publică gratuită, deși este important de menționat că disponibilitatea poate varia.

Hotelul Sir Orhideea pare a oferi o gamă de facilități convenabile pentru călători, în special pentru cei care doresc să fie aproape de transportul feroviar și să aibă acces la servicii de bază în apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA180.00 LEI
2 PERSOANE220.00 LEI
3 PERSOANE280.00 LEI
4 PERSOANE440.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sir Orhideea din Bucuresti – Sector 6

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro