HOTEL SIRET , SATURN , CONSTANȚA

Hotelul Siret ofera o serie de facilități și servicii pentru a asigura o ședere plăcută și relaxantă în stațiunea Saturn.

Iată câteva aspecte cheie despre acesta:

  1. Restaurant cu terasă de vară: Oferă preparate internaționale și este locul ideal pentru a savura o masă în aer liber în timpul sezonului cald.
  2. Camere spațioase: Camerele hotelului sunt luminoase și spațioase, iar unele includ balcon, oferind oportunitatea de a admira priveliștea din jur. Fiecare cameră dispune de o zonă de relaxare, TV și baie privată cu duș și uscător de păr.
  3. Recepție deschisă non-stop: Personalul receptiv este disponibil în permanență pentru a oferi asistență și informații oaspeților.
  4. Opțiuni de relaxare: Hotelul dispune de un hol spațios și oferă zone de relaxare pentru a vă destinde și a vă bucura de timpul liber. De asemenea, apropierea de Parcul acvatic Balada oferă oportunități suplimentare de distracție și relaxare.
  5. Locație convenabilă: Situat la doar 100 de metri de plajă, oaspeții au acces facil la plajă și la facilitățile oferite de aceasta. De asemenea, atracțiile din zona, precum orașul Constanța și alte puncte de interes, sunt la o distanță rezonabilă.

În ansamblu, Hotelul Siret pare să fie o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de facilitățile oferite în stațiunea Saturn.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA435.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE435.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE870.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE870.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Siret din Saturn

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro