HOTEL SLAVIA , SALONTA , BIHOR

Hotelul Slavia se află în orașul Salonta la 350 m de Turnul Ciunt, oferind Wi-Fi gratuit, aer condiționat gratuit, recepție cu program nonstop și un restaurant. Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită.

Unitățile de cazare de la Slavia au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie proprie. În plus, suitele au zonă de zi.

Proprietatea servește micul dejun în fiecare zi. Puteți lua masa la restaurantul proprietății, care oferă specialităţi românești și slovace. De asemenea, puteți savura o selecție de băuturi la barul decorat tradițional. Cel mai apropiat magazin alimentar este situat la 50 m.

Oaspeții hotelului se pot relaxa pe terasa spațioasă. De asemenea, la cerere aveți la dispoziție un depozit de bagaje gratuit și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Baia termală Madaras se află la 4 km de Hotelul Slavia, iar orașul Oradea, situat la marginea munților Carpați, la 40 de minute de mers cu mașina. Aici puteți vizita Muzeul Țării Crișurilor, Bazilica Romano-Catolică și cetatea Oradea.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE350.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE640.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE700.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Slavia din Salonta

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro