HOTEL ȘOIMUL , POIANA BRAȘOV , JUDEȚUL BRAȘOV

Hotelul Soimul din Poiana Brașov pare să ofere o experiență confortabilă și relaxantă în mijlocul naturii, fiind potrivit atât pentru iubitorii de schi, cât și pentru cei care doresc să exploreze traseele montane. Iată un rezumat al caracteristicilor principale:

  1. Localizare în natură: Situat în Poiana Brașov, la o altitudine de 1030 m, hotelul se află în apropierea pârtiilor de schi și a traseelor montane, oferind oportunități pentru activități în aer liber.
  2. Camere confortabile: Camerele sunt decorate într-un stil modern și oferă facilități precum TV cu ecran plat și balcon. Fiecare cameră are baie privată dotată cu articole de toaletă gratuite, iar oaspeții pot bucura de priveliști impresionante la munții din jur.
  3. Restaurant Bavaria: Oferă un mic dejun bogat tip bufet pentru a începe ziua, iar în restul zilei, restaurantul servește preparate tradiționale și internaționale, alături de diverse băuturi.
  4. WiFi gratuit și parcare privată: Hotelul pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate și parcare privată gratuită pentru oaspeți.
  5. Săli de conferințe: Hotelul dispune de 4 săli de conferințe dotate cu echipamente tehnologice ultramoderne, fiind potrivit pentru evenimente și întâlniri de afaceri.

Cu facilități moderne și o atmosferă primitoare, Hotelul Soimul oferă o oportunitate de relaxare și recreere în frumusețea naturală a zonei Poiana Brașov.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA395.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE425.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE595.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE850.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Soimul din Poiana Brașov.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro