HOTEL SONE , SIBIU , JUDEȚUL SIBIU

Hotelul Sonne din Sibiu ofera o ședere confortabilă și convenabilă în orașul Sibiu.

Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Locație convenabilă: Hotelul este situat la 800 de metri de centrul orașului Sibiu, făcându-l accesibil atât cu mașina, cât și cu mijloacele de transport în comun. De asemenea, fiind situat pe unul dintre drumurile importante de acces în oraș, poate fi ușor de găsit.
  • Camere decorate frumos: Hotelul oferă camere decorate cu gust, ceea ce adaugă un plus de confort și plăcere șederii dumneavoastră.
  • Restaurant internațional: Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria internațională, oferind o varietate de opțiuni pentru mesele dumneavoastră.
  • Facilități de conferințe: Dacă călătoriți în interes de afaceri, hotelul dispune de o sală de conferințe multifuncțională, care poate fi utilă pentru întâlniri și evenimente.
  • Terase: Prezența unei terase vă oferă posibilitatea de a vă relaxa în aer liber în timpul sejurului.
  • Parcare gratuită și WiFi: Aceste facilități sunt, de obicei, foarte apreciate de călători, oferindu-vă acces convenabil și conectivitate în timpul șederii dumneavoastră.

Hotelul Sonne pare să ofere o experiență plăcută și facilitează accesul la atât la centrul orașului Sibiu, cât și la alte zone importante. Aceste caracteristici fac din acest hotel o alegere bună pentru călătorii care vizitează Sibiu.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE210.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE420.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Sone din Sibiu

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro