HOTEL SPLENDID , EFORIE SUD , CONSTANȚA

Hotelul Splendid din Eforie Sud vă invită să vă bucurați de o experiență de neuitat la malul Mării Negre, oferind o gamă largă de facilități și servicii excelente.

Iată o prezentare detaliată a acestui hotel:

  1. Locație excelentă: Situat la doar 4 minute de mers pe jos de plajele Eforie Nord și Eforie Sud, Hotelul Splendid vă oferă acces ușor la nisipul fin și la apele cristaline ale Mării Negre. De asemenea, se află la o distanță scurtă de mers cu mașina de principalele atracții din zonă, precum Piața Ovidiu și City Park Mall & Cora Hypermarket.
  2. Facilități de cazare confortabile: Camerele hotelului sunt spațioase, confortabile și elegant decorate, oferindu-vă un loc perfect pentru relaxare și odihnă. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, dulap pentru haine și o baie privată complet utilată, cu cadă și articole de toaletă gratuite. Unele camere speciale includ și un balcon privat, oferind o vedere pitorească către grădină sau către Marea Neagră.
  3. Restaurant rafinat: Hotelul găzduiește un restaurant elegant care vă va răsfăța cu delicioase preparate din bucătăria austriacă, internațională și europeană. Oferind opțiuni variate pentru toate gusturile, restaurantul poate satisface chiar și cele mai exigente preferințe culinare. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene și fără lactate, pentru a satisface toate nevoile dietetice ale oaspeților.
  4. Facilități suplimentare: Hotelul dispune de o serie de facilități suplimentare pentru confortul oaspeților săi, printre care o grădină frumoasă, o terasă, un bar și parcare privată gratuită. De asemenea, WiFi-ul gratuit este disponibil în întreaga proprietate, iar recepția deschisă nonstop și serviciul de concierge vă stau la dispoziție pentru a vă asigura o ședere fără griji.

Indiferent dacă călătoriți în scop de relaxare sau de afaceri, Hotelul Splendid vă oferă toate facilitățile necesare pentru a vă bucura de o vacanță plăcută și reconfortantă în Eforie Sud.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA360.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE400.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE1350.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE1350.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Splendid din Eforie Sud

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro