HOTEL SPRING HOLIDAY RESORT , NEPTUN , CONSTANȚA

Hotel Spring Holiday Resort – Bucurați-vă de o vacanță perfectă la malul mării în Neptun.

Iată de ce ar trebui să alegeți această destinație:

  1. Locație ideală: Situat la doar 13 minute de mers pe jos de frumoasa Plajă La Steaguri, Spring Holiday Resort vă oferă acces rapid și ușor la nisipul fin și la apele cristaline ale Mării Negre. Fiind înconjurat de natură și liniște, acest loc vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de aerul proaspăt al mării.
  2. Facilități excelente: Hotelul vă întâmpină cu o gamă largă de facilități pentru a vă face șederea cât mai plăcută posibil. De la grădina frumos amenajată la lounge-ul comun și terasa însorită, există mereu locuri în care să vă relaxați și să vă bucurați de momentele de odihnă. Parcarea privată gratuită vă oferă liniștea că mașina dumneavoastră este în siguranță.
  3. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt spațioase, luminoase și amenajate cu gust. Fiecare cameră are aer condiționat pentru a vă asigura că vă veți simți mereu confortabil, iar WiFi-ul gratuit vă permite să fiți mereu conectați. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite pentru confortul dumneavoastră.
  4. Bucătărie internațională: Restaurantul specializat în preparate din bucătăria internațională vă invită să vă răsfățați simțurile cu delicii culinare din diverse colțuri ale lumii. Fie că alegeți micul dejun tip bufet, continental sau halal, veți găsi întotdeauna ceva care să vă satisfacă pofta.
  5. Atracții în apropiere: Dacă doriți să explorați zona, veți găsi numeroase puncte de atracție în apropiere, precum Plaja Olimp, Rezervația „Stejarii Brumării” și Paradis Land Neptun. Personalul vorbitor de limbă engleză britanică și română este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi informații și sfaturi despre locurile de vizitat.

Indiferent dacă călătoriți în scop de relaxare sau de aventură, Spring Holiday Resort vă întâmpină cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat la malul mării în Neptun.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA785.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE785.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1205.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1570.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Spring Holiday Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro