HOTEL STAR , PITEȘTI , ARGEȘ

Hotelul Star oferă o experiență liniștită și relaxantă într-o locație înconjurată de vegetație luxuriantă, la Bascov, pe malul râului Argeș.

Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Piscină în aer liber: Oaspeții au acces la o piscină în aer liber, oferind oportunitatea de a se relaxa și răcori în timpul șederii.
  2. Terenuri de tenis: Hotelul dispune de 6 terenuri de tenis, oferind posibilități pentru iubitorii de tenis să se bucure de acest sport.
  3. Restaurant cu bucătărie internațională: Restaurantul hotelului servește preparate din bucătăria internațională, oferind o varietate de opțiuni gastronomice.
  4. Camere cu vedere la lac: Camerele oferă o vedere frumoasă la lac și sunt dotate cu facilități precum Wi-Fi gratuit, zonă de relaxare, televizor și baie privată cu articole de toaletă gratuite.
  5. Apropiere de orașul Pitești și lacul Budeasa: Hotelul se află la mai puțin de 5 km de orașul Pitești și lacul Budeasa, facilitând accesul la atracții locale.
  6. Mănăstirea Curtea de Argeș: Mănăstirea Curtea de Argeș este la 30 de minute de mers cu mașina, oferind ocazia de a explora și descoperi locuri de interes cultural și istoric.

Aceste facilități fac din Hotelul Star o opțiune atractivă pentru cei care caută o ședere relaxantă într-un mediu natural frumos, având totodată acces la facilități de recreere și atracții locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA280.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE280.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE560.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Star

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro