HOTEL STIL OLDTOWN , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Bun venit la Stil OldTown, București!

Situat în inima vibrantă a Bucureștiului, la doar câteva minute de mers pe jos de Mănăstirea Stavropoleos, Stil OldTown vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență autentică și confortabilă în capitala României.

Confort și Servicii:

  • Camere confortabile: Fiecare cameră este amenajată cu gust și dotată cu aer condiționat pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil pe tot parcursul șederii dumneavoastră. WiFi-ul gratuit vă permite să rămâneți conectat cu cei dragi sau să vă planificați următoarea aventură în orașul nostru captivant.
  • Servicii de transport: Proprietatea oferă servicii de transport de la/la aeroport pentru a vă facilita călătoria și a vă asigura o sosire și o plecare fără griji. De asemenea, puteți închiria biciclete pentru a explora orașul într-un mod distractiv și ecologic.
  • Vizite turistice: Cu o locație centrală, Stil OldTown vă oferă acces ușor la principalele atracții turistice ale Bucureștiului, precum Revolution Square, Teatrul Național București TNB și Muzeul Național de Artă. Descoperiți frumusețea și bogăția istorică a orașului nostru în timp ce vă bucurați de o ședere relaxantă la noi.

Explorați Bucureștiul: Bucureștiul este un oraș vibrant, plin de viață și cultură. De la muzee și galerii de artă până la restaurante tradiționale și piețe locale, veți găsi întotdeauna ceva interesant de făcut în acest oraș fascinant.

Indiferent dacă sunteți în călătorie de afaceri sau în vacanță, Stil OldTown vă oferă oaspeților săi o oază de confort și relaxare în inima Bucureștiului. Rezervați acum și pregătiți-vă să creați amintiri de neuitat în capitala României!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEI
2 PERSOANE500.00 LEI
3 PERSOANE595.00 LEI
4 PERSOANE670.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Stil OldTown

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro