HOTEL SUBCARPAȚI , CURTEA DE ARGEȘ , ARGEȘ

Hotelul Subcarpați din Curtea de Argeș oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru oaspeți. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Localizare: Situat în Curtea de Argeș, hotelul se află la 29 km de barajul Vidraru, oferind o locație convenabilă pentru explorarea zonei.
  2. Cazare de 4 stele: Hotelul Subcarpați este clasificat ca fiind de 4 stele, indicând standarde ridicate de confort și servicii.
  3. Facilități în cameră: Camerele sunt echipate cu aer condiționat, seif, fierbător, TV cu ecran plat și uscător de păr. Unele camere dispun și de balcon.
  4. Restaurant: Hotelul are un restaurant care servește mic dejun italian sau vegetarian. De asemenea, există un bar pentru oaspeții care doresc să se relaxeze cu o băutură.
  5. Spații de recreere: Hotelul dispune de un hamam pentru relaxare, iar pentru cei mici există un loc de joacă pentru copii.
  6. Internet și parcare: Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, iar parcarea privată este oferită gratuit.
  7. Transfer de la/la aeroport: Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar, facilitând călătoriile.
  8. Atracții în apropiere: Parcul acvatic Cozia se află la 42 km, oferind oportunități de relaxare și distracție.
CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA310.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE495.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE610.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Subcarpați din Curtea de Argeș.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro