HOTEL SUGAS , SFANTU GHEORGHE , COVASNA

Hotelul Sugaș din Sfântu Gheorghe pare a oferi o serie de facilități și servicii pentru confortul oaspeților. Iată câteva aspecte notabile:

  1. Locație convenabilă: Hotelul este situat la doar 1 km de gara din Sfântu Gheorghe, facilitând accesul pentru cei care călătoresc cu trenul.
  2. Restaurant cu terasă și bar: Oaspeții au acces la un restaurant cu terasă, oferind posibilitatea de a savura mese în aer liber. De asemenea, există și un bar pentru momente de relaxare.
  3. Conexiune Wi-Fi gratuită: Hotelul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, asigurându-se că oaspeții pot fi conectați în permanență.
  4. Parcare gratuită: O parcare gratuită este disponibilă pentru oaspeții care sosesc cu mașina.
  5. Dotări în cameră: Camerele sunt dotate cu facilități precum frigider mic, televizor cu cablu, baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere au și balcon.
  6. Atracții turistice în apropiere: Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni și Muzeul Național Secuiesc sunt situate în apropiere, facilitând accesul la atracții culturale.
  7. Stație de autobuz în apropiere: Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 200 de metri, facilitând transportul public.
  8. Serviciu de transfer: Hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la cerere.

Aceste facilități fac din Hotelul Sugaș o opțiune potrivită pentru cei care vizitează Sfântu Gheorghe și își doresc confort și accesibilitate la diverse servicii.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA215.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE265.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE410.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Sugaș din Sfântu Gheorghe

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro