HOTEL SUNQUEST , VENUS , CONSTANȚA

Hotelul Sunquest pare a fi o alegere plăcută pentru o ședere relaxantă la malul mării. Iată câteva caracteristici și facilități ale acestui hotel:

  1. Localizare: Situat într-o proprietate privată de 1 hectar, la doar 150 de metri de plajă și la 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii. Acest lucru oferă acces facil la plajă și la facilitățile din apropiere.
  2. Piscină sezonieră în aer liber: Oferă o piscină în aer liber, deschisă în anumite perioade ale anului, ideală pentru relaxare și răcorire. Există și șezlonguri pentru a vă bucura de soare.
  3. Camere moderne: Camerele hotelului sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, TV LCD, CD player cu radio, minibar și balcon mobilat. Baia privată are duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
  4. Restaurant cu terase: Restaurantul Sunquest servește preparate românești tradiționale și specialități internaționale. Există, de asemenea, două terase unde puteți savura mâncarea în aer liber.
  5. Baruri: Hotelul are un bar în hol și un bar lângă piscină, oferind o varietate bogată de băuturi răcoritoare și alcoolice.
  6. Mic dejun inclus: Oferă un mic dejun à la carte în fiecare dimineață.
  7. Săli de conferințe, loc de joacă pentru copii: Pentru oaspeții de afaceri, hotelul dispune de două săli de conferințe echipate complet. Există și un loc de joacă pentru copii.
  8. Conexiune WiFi gratuită: Accesul gratuit la internet WiFi este disponibil în toate zonele hotelului.
  9. Parcare privată gratuită: Hotelul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru oaspeți.
  10. Plajă cu șezlonguri și umbrele: Oferă facilități de plajă, inclusiv șezlonguri și umbrele.

Pentru informații actualizate cu privire la facilități, tarife și disponibilitate, este recomandat să verificați site-ul oficial al hotelului sau să îi contactați direct. Recenziile de pe site-urile de călătorii pot, de asemenea, oferi o perspectivă utilă din partea celor care au rămas la acest hotel.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA605.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE660.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1265.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1320.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Sunquest.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro