HOTEL TACO , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Hotelul Taco pare a fi o opțiune confortabilă pentru o ședere în București, oferind o locație convenabilă în apropiere de Autostrada Soarelui și Vitan Mall. Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  • Dată de deschidere: Hotelul Taco a fost deschis în aprilie 2009, ceea ce înseamnă că este o clădire relativ nouă și modernă.
  • Locație convenabilă: Hotelul are o locație convenabilă în sud-estul Bucureștiului, făcându-l potrivit pentru cei care călătoresc cu mașina, datorită accesului ușor la Autostrada Soarelui.
  • Mobilier contemporan: Hotelul este mobilat și decorat într-un stil contemporan, oferind un decor modern și frumos.
  • Sala de mic dejun: Cu o capacitate de aproximativ 10 locuri, sala de mic dejun oferă o opțiune convenabilă pentru a începe ziua cu o masă consistentă.
  • Complex comercial în apropiere: Vitan Mall este un complex comercial situat la doar 4 minute de hotel. Acest lucru oferă oportunități de cumpărături, divertisment și restaurante pentru oaspeți.
  • Posibilități de cumpărături și mâncare: Pe lângă Vitan Mall, în zonă există și alte baruri, restaurante și o piață locală cu produse proaspete de la fermierii români, ceea ce vă permite să explorați bucătăria locală și să faceți cumpărături în apropiere.

În ansamblu, Hotelul Taco pare a fi o alegere potrivită pentru călătorii care doresc să se bucure de facilități moderne și acces rapid la zonele comerciale și de divertisment din București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE220.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE420.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Taco din Bucuresti – Sector 3

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro