HOTEL TANIA-FRANKFURT , BUCUREȘTI , SECTOR 3

Hotelul Tania-Frankfurt pare să fie o opțiune de cazare confortabilă și convenabilă în centrul istoric al Bucureștiului. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Situat în Centrul Vechi al Bucureștiului, hotelul beneficiază de o locație centrală în apropiere de multe atracții turistice, restaurante, baruri și cluburi.
  2. Acces facil: Datorită proximității sale față de stația de metrou din apropiere, oaspeții au acces ușor la diverse obiective turistice și destinații importante din oraș.
  3. Design și confort: Hotelul promite un standard ridicat de curățenie, design și confort în cele 15 camere confortabile pe care le oferă. Camerele dispun de facilități precum TV, podea cu parchet, WiFi gratuit, aer condiționat, frigider și ferestre izolate fonic.
  4. Sistem de acces automatizat: Utilizarea unui sistem de acces automatizat facilitează procesul de check-in pentru oaspeți. Aceștia primesc un link prin e-mail pentru a genera un cod PIN individual, oferindu-le acces la intrarea în hotel și în camera rezervată.
  5. Dotări utile: Camerele includ facilități utile precum fierbător cu cafea și ceai, uscător de păr, seif etc.
  6. Atenție la detalii: Menționarea standardului ridicat de curățenie și design sugerează o atenție la detalii și confortul oaspeților.

Aceste caracteristici fac din Hotelul Tania-Frankfurt o opțiune atractivă pentru oaspeții care doresc să exploreze și să se bucure de viața de noapte vibrantă din centrul istoric al Bucureștiului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE325.00 LEI
3 PERSOANE500.00 LEI
4 PERSOANE650.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Tania-Frankfurt

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro