HOTEL TANTZI , SINAIA , PRAHOVA

Hotelul Tantzi, găzduit într-o clădire istorică din 1923, oferă o atmosferă plină de caracter și confort pentru oaspeți. Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Locație convenabilă: Hotelul este situat la doar 1 km de gara din Sinaia, ceea ce face accesul ușor pentru călători.
  2. Camere confortabile: Camerele au podea cu mochetă și sunt echipate cu TV prin cablu, zonă de relaxare și frigider, oferind facilități pentru o ședere confortabilă.
  3. Opțiuni de masă: Oaspeții pot bucura de micul dejun în fiecare dimineață, iar pentru prânz și cină, hotelul dispune de un restaurant à la carte cu pizzerie, unde se pot savura preparate clasice. Hotelul are și un bar care oferă diverse băuturi.
  4. Mic dejun à la carte: Hotelul oferă opțiunea de mic dejun à la carte, permițând oaspeților să aleagă dintr-o varietate de opțiuni pentru prima masă a zilei.
  5. Facilități suplimentare: Hotelul oferă servicii precum depozit de bagaje, recepție cu program nonstop și room service, ceea ce poate facilita șederea oaspeților.
  6. Atracții în Apropiere: Mănăstirea Sinaia se află la doar 400 m de hotel, iar castelul în stil neo-renascentist Peleș poate fi accesat în 6 minute de mers cu mașina.
  7. Aeroportul: Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la aproximativ 90 de minute cu mașina, oferind conexiuni cu alte orașe și destinații.

Hotelul Tantzi pare a fi o opțiune atrăgătoare pentru cei care vizitează Sinaia și doresc să se bucure de atmosfera istorică și de facilitățile sale comode. Este potrivit atât pentru călători de afaceri, cât și pentru turiști în căutare de relaxare și explorare a atracțiilor locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA260.00 LEI
2 PERSOANE260.00 LEI
3 PERSOANE330.00 LEI
4 PERSOANE520.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Tantzi din Sinaia

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro