HOTEL TERRA BALNEO & SPA , GALATI , JUDEȚUL GALAȚI

Hotelul Terra Clinique din Galați ofera o experiență de cazare de 4 stele, concentrându-se pe servicii de tratament balneofizioterapie și facilități de wellness.

Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Tratament balneofizioterapie: Hotelul dispune de o bază de tratament balneofizioterapie cu o gamă variată de facilități, inclusiv o piscină exterioară, o piscină interioară, săli de tratament saline, saune și cabinete individuale de terapie.
  2. Spatii de cazare: Hotelul are 20 de spații de cazare, inclusiv 4 apartamente, 2 camere triple și 14 camere duble. Camerele sunt dotate cu facilități precum zona de relaxare, TV cu ecran plat și băie privată.
  3. Restaurant cu meniu internațional: Oferă un restaurant cu un meniu internațional, iar oaspeții pot beneficia de servicii de masă într-o terasă panoramică.
  4. Facilități pentru evenimente: Hotelul dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de 30 de locuri, potrivită pentru conferințe, training-uri, cursuri, simpozioane sau seminarii.
  5. Oferte pentru copii: Copiii beneficiază de reduceri, inclusiv 50% reducere pentru copiii de la 2 la 12 ani însoțiți de adulți și 100% reducere pentru copiii de la 0 la 9 ani.
  6. Facilități SPA: Oferă acces la o zonă SPA cu facilități precum piscină interioară, saună umedă, infrasaună și Salina Himalaya. Accesul este gratuit pentru oaspeții cazați, iar pentru copii este permis în anumite intervale de timp.
  7. Rezervări pentru SPA: Accesul la zona SPA trebuie programat la recepție, iar în perioada 30.04.2021-30.09.2021, oaspeții au acces gratuit pentru 1 oră zilnic.
  8. Politici de reducere: Hotelul are politici de reducere pentru copii, iar accesul la SPA este permis în anumite intervale de timp pentru copiii cu vârste între 4 și 16 ani.

Pentru informații actualizate, precum și pentru rezervări, se recomandă consultarea site-ului oficial al hotelului sau contactarea acestuia direct. Recenziile altor călători pot oferi, de asemenea, o perspectivă utilă asupra experienței la Hotelul Terra Clinique.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA335.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE370.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE705.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE740.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Terra Clinique .

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro