HOTEL TEX CLUB , BOTOȘANI , BOTOȘANI

Hotelul TEX Club din Botoșani pare să ofere o serie de facilități și servicii pentru confortul oaspeților. Iată un rezumat al caracteristicilor principale ale acestui hotel:

  1. Localizare convenabilă: Situat la doar 500 de metri de centrul orașului Botoșani, hotelul oferă acces ușor la atracțiile și facilitățile din zonă.
  2. Wi-Fi gratuit și parcare privată: Oferă acces Wi-Fi gratuit, facilitând conectivitatea oaspeților. Parcarea privată gratuită este un avantaj suplimentar.
  3. Bar modern și restaurant cu șemineu: Oaspeții se pot relaxa la barul modern al hotelului sau la restaurantul acestuia, care dispune de un șemineu. Restaurantul servește atât mâncăruri românești tradiționale, cât și preparate internaționale, inclusiv diverse sortimente de pizza. Băuturi calde și reci sunt disponibile de asemenea.
  4. Camere confortabile: Toate camerele au mobilier din lemn și o baie privată, dotată fie cu duș, fie cu cadă spa. Facilitățile includ aer condiționat și un TV cu ecran plat, oferind o varietate de canale prin cablu și satelit.
  5. Atracții în apropiere: Autogara se află la 1 km, iar Casa Memorială Mihai Eminescu din satul Ipotești este la maximum 8 km distanță.

Prin aceste facilități și servicii, Hotelul TEX Club oferă o opțiune comodă și diversificată pentru turiștii care vizitează Botoșani, combinând confortul camerei cu opțiuni variate de masă și relaxare.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA210.00 LEI40.00 LEI
2 PERSOANE230.00 LEI80.00 LEI
3 PERSOANE360.00 LEI120.00 LEI
4 PERSOANE460.00 LEI160.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul TEX Club din Botoșani.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro