HOTEL THE EMBASSY NORD , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotel The Embassy Nord oferă o opțiune comodă de cazare în apropiere de Gara de Nord din București, facilitând accesul la multiple atracții din oraș. Iată câteva aspecte importante despre această proprietate:

  1. Localizare convenabilă: Situat în sectorul 1 din București, la doar 500 de metri de Gara de Nord, facilitând călătoriile cu trenul și accesul la transportul public.
  2. Camere cu aer condiționat: Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a asigura confortul oaspeților pe durata sejurului.
  3. Dotări în cameră: Camerele includ TV cu ecran plat, iar unele unități de cazare oferă și o zonă de relaxare, facilitând odihna și relaxarea oaspeților.
  4. Baie privată: Toate camerele au baie privată, iar oaspeții beneficiază de articole de toaletă gratuite, papuci și uscător de păr.
  5. Parcare privată gratuită: Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită, ceea ce este convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  6. Acces facil către centrul orașului: Centrul vechi din București este accesibil cu ușurință, la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de The Embassy Nord.
  7. Aeroport în apropiere: Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la o distanță de 14,5 km de proprietate, asigurând o legătură convenabilă pentru călătorii.

Cu o locație strategică și facilități utile, The Embassy Nord oferă o opțiune de cazare potrivită pentru cei care doresc să exploreze Bucureștiul sau să aibă acces rapid la transportul feroviar.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA300.00 LEI
2 PERSOANE300.00 LEI
3 PERSOANE340.00 LEI
4 PERSOANE600.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel The Embassy Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro