HOTEL THR CENTER , CURTEA DE ARGES , ARGES

Hotelul THR Center din Curtea de Argeș pare a oferi o gamă variată de facilități și servicii pentru a satisface diverse nevoi ale oaspeților. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Locație: Situat la 30 km de barajul Vidraru, hotelul oferă o locație care poate atrage cei interesați să exploreze zona și atracțiile turistice din apropiere.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit, baie privată, birou, TV cu ecran plat și minibar. Unele camere par să aibă și balcon, oferind oportunități pentru relaxare în aer liber.
  3. Servicii pentru oaspeți: Hotelul dispune de un club pentru copii, ceea ce poate fi benefic pentru familiile care călătoresc cu cei mici. Room service și serviciul de schimb valutar sunt alte facilități care pot contribui la confortul oaspeților.
  4. Restaurant: Prezența unui restaurant în cadrul hotelului oferă o opțiune comodă pentru luat masa, iar micul dejun continental servit în fiecare dimineață poate fi un început plăcut al zilei.
  5. Transfer de la/la aeroport: Oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar, ceea ce poate fi util pentru cei care călătoresc cu avionul.
  6. Parcare privată gratuită: Parcarea privată gratuită adaugă un plus de comoditate pentru oaspeți, în special pentru cei care călătoresc cu mașina.
  7. Atracții în apropiere: Faptul că Parcul acvatic Cozia se află la 43 km adaugă o opțiune de recreere și divertisment pentru oaspeți.

În ansamblu, Hotelul THR Center pare a oferi o experiență confortabilă și diversificată pentru oaspeții care vizitează Curtea de Argeș și împrejurimile.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA275.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE320.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE485.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE530.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul THR Center din Curtea de Argeș

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro