HOTEL TIARA , PLOIESTI , PRAHOVA

Hotelul Tiara din centrul orașului Ploiești pare a oferi o locație convenabilă și facilități care pot satisface nevoile călătorilor. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Amplasat chiar în centrul orașului Ploiești, oaspeții au acces ușor la diverse atracții locale, inclusiv primărie, Muzeul Ceasului și alte magazine și birouri.
  2. Camere confortabile: Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit și minibar, oferind facilități moderne pentru confortul oaspeților.
  3. Restaurant cu specific românesc și internațional: Restaurantul hotelului are 40 de locuri exclusiv pentru oaspeții hotelului și servește preparate din bucătăria tradițională românească și internațională. Aceasta poate fi o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să încerce diverse specialități.
  4. Bar cu terasă: Barul hotelului dispune de o terasă deschisă în timpul verii, oferind o oportunitate de relaxare în aer liber pentru oaspeți.
  5. Parcare gratuită: Oferă facilitatea de parcare gratuită, ceea ce este un avantaj, în special pentru cei care călătoresc cu mașina.
  6. Acces la atracții locale: Datorită poziționării centrale, oaspeții pot explora ușor diverse atracții din orașul Ploiești, inclusiv pe jos.
  7. Acces la aeroport: Hotelul se află la 45 km de Aeroportul Henri Coandă, ceea ce face călătoria către și dinspre aeroport accesibilă pentru oaspeți.

În ansamblu, Hotelul Tiara pare să ofere o experiență confortabilă și convenabilă în inima orașului Ploiești, cu atenție la facilități moderne și accesibilitate la diverse puncte de interes.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE300.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE550.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE600.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Tiara din Ploiești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro