HOTEL TIMISOARA , SANNICOLAU MARE , TIMIS


Hotelul Timișoara din centrul localității Sânnicolau Mare oferă o serie de facilități pentru o ședere confortabilă. Iată câteva detalii despre acest hotel:

  1. Locație centrală: Hotelul este situat în centrul localității Sânnicolau Mare, oferind acces facil la diverse facilități din zonă.
  2. Dotări cameră: Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, baie privată, balcoane și acces gratuit la internet, contribuind la confortul oaspeților.
  3. Locuri de parcare gratuite: Oaspeții beneficiază de locuri de parcare gratuite, ceea ce poate fi un avantaj în special pentru cei care călătoresc cu mașina.
  4. Locuri de parcare supravegheate video: Parcarea hotelului este supravegheată video, adăugând un nivel de securitate pentru mașinile oaspeților.
  5. Atracții în apropiere: Sânnicolau Mare este locul de naștere al celebrului compozitor Bela Bartok. De asemenea, centrul orașului Szeged din Ungaria se află la 60 km distanță, iar centrul Timișoarei la 80 km.

Hotelul Timișoara pare să ofere atât facilități practice, cât și accesibilitate către atracții culturale și turistice din împrejurimi, fiind o opțiune potrivită pentru cei care vizitează această zonă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA140.00 LEI
2 PERSOANE160.00 LEI
3 PERSOANE300.00 LEI
4 PERSOANE320.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Timișoara din Sânnicolau Mare

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro