HOTEL TOP , COSTINEȘTI , CONSTANȚA

Hotelul Top din Costinești oferă o serie de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă pe litoral.

Iată mai multe detalii despre acest hotel:

  1. Tipuri de camere: Hotelul dispune de camere duble, triple și apartamente, toate dotate cu grup sanitar propriu, TV, răcitor și internet Wi-Fi.
  2. Dotări generale: Oferă o piscină exterioară și un restaurant cu terasă. Accesul la piscină este inclus în tarif, iar restaurantul servește mese în sistem bufet suedez sau a la carte, în funcție de opțiunea aleasă.
  3. Locație convenabilă: Se află la o distanță de aproximativ 10-12 minute de mers pe jos până la Plaja Obelisc.
  4. Servicii pentru grupuri: Hotelul oferă facilități speciale pentru grupuri, cluburi sportive sau team building-uri. Acestea includ acces gratuit în sălile de sport și pe terenurile de volei/fotbal de pe Plaja Obelisc, precum și anumite gratuități la cazare și masă.
  5. Servicii de recepție: Recepția este deschisă 24/7 și oferă diverse servicii, cum ar fi seif în recepție, monitorizare video, parcare păzită, fax, xerox, e-mail, cameră de păstrare a bagajelor, apel trezire și informații turistice zonale.
  6. Nota importantă: Serviciile de masă (mic dejun, prânz și cină) se servesc în sistem a la carte (la farfurie) după un meniu fix, cu posibilitatea de adaptare pentru persoanele vegetariene/vegane.
CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA
2 PERSOANE
3 PERSOANE
4 PERSOANE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Top din Costinești

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro