HOTEL TOPAZ BOUTIQUE , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Hotelul Topaz Boutique este o alegere excelentă pentru cei care vizitează Cluj-Napoca și doresc să se bucure de o ședere confortabilă și convenabilă.

Iată câteva aspecte importante despre acest hotel:

  1. Facilități în cameră: Camerele sunt confortabile și bine echipate, oferind o gamă de facilități pentru a vă asigura un sejur plăcut. Acestea includ aer condiționat pentru confortul în timpul verii, TV prin cablu pentru divertisment, seif pentru securitatea obiectelor de valoare, minibar pentru răcorirea băuturilor și baie privată complet echipată, inclusiv duș și articole de toaletă gratuite.
  2. Parcare gratuită: Hotelul oferă parcare privată gratuită pentru oaspeții săi, ceea ce este foarte convenabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  3. Acces gratuit la internet WiFi: Oaspeții au acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, astfel încât să poată rămâne conectați în timpul șederii lor.
  4. Locație convenabilă: Situat într-o zonă rezidențială liniștită, hotelul este la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului și la 10 minute de mers cu mașina de aeroport. Acest lucru face ca hotelul să fie ușor accesibil și convenabil pentru cei care doresc să exploreze orașul sau să călătorească.
  5. Atracții în apropiere: Centrul istoric al orașului Cluj-Napoca și Grădina Botanică sunt la scurtă distanță de hotel, oferind oportunități excelente pentru explorarea orașului și a frumuseților sale naturale.

Hotelul Topaz Boutique oferă astfel o combinație de facilități moderne, confort și accesibilitate, fiind o alegere excelentă pentru călătorii în Cluj-Napoca.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA345.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE380.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE505.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Topaz Boutique

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro