HOTEL TRANZIT , ODORHEIU SECUIESC , HARGHITA

Hotelul Tranzit din Odorheiu Secuiesc pare a oferi o serie de facilități pentru o ședere confortabilă în centrul orașului. Iată câteva informații despre acest hotel:

  • Locație: Hotelul este situat în centrul orașului Odorheiu Secuiesc, ceea ce face accesibilă aproape orice parte a orașului. Acest lucru poate fi convenabil pentru oaspeții care doresc să exploreze zona centrală.
  • Facilități: Hotelul oferă o serie de facilități, cum ar fi o recepție deschisă non-stop, care poate fi utilă pentru oaspeții care ajung la ore târzii. De asemenea, există o terasă unde oaspeții se pot relaxa și un bar unde pot savura băuturi. Hotelul dispune de acces gratuit la internet WiFi și oferă parcare privată.
  • Camere: Camerele sunt amenajate cu podea cu mochetă și sunt echipate cu TV prin satelit și băi cu duș. Unele camere includ și aer condiționat, ceea ce poate fi util în zilele calde de vară.
  • Facilități suplimentare: Hotelul oferă o bucătărie comună, ceea ce poate fi convenabil pentru oaspeții care doresc să-și pregătească propriile mese. De asemenea, există un lounge comun și o sală de jocuri cu biliard și tenis de masă, ceea ce oferă opțiuni de divertisment pentru oaspeți.
  • Aeroport: Aeroportul orașului Târgu Mureș se află la aproximativ 69 km distanță de hotel. Aceasta poate fi o opțiune pentru oaspeții care sosesc cu avionul.

Hotelul Tranzit pare a fi o alegere potrivită pentru cei care vizitează Odorheiu Secuiesc și doresc să se cazeze în centrul orașului, având acces la facilități de bază și divertisment.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA200.00 LEI40,00 LEI
2 PERSOANE200.00 LEI80,00 LEI
3 PERSOANE250.00 LEI1200,00 LEI
4 PERSOANE300.00 LEI1600,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Tranzit din Odorheiu Secuiesc.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro