HOTEL TRIUMF , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotelul Triumf din București pare a fi o alegere excelentă pentru călătorii care doresc să se bucure de facilități confortabile și să exploreze atracțiile din zonă. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul Triumf se află în apropiere de celebra Arcul de Triumf din București, ceea ce face ușor accesibile multe dintre atracțiile orașului. Centrul vechi al orașului, Piața Victoriei și Palatul Victoria sunt la scurtă distanță de mers.
  • Restaurant și terasă cu grădină: Hotelul dispune de un restaurant spațios care servește preparate din bucătăria internațională. Oaspeții se pot bucura de mese pe terasa cu grădină umbrită, creând o experiență plăcută în aer liber.
  • Facilități pentru diete speciale: Hotelul poate oferi meniuri speciale pentru dietele specifice oaspeților, la cerere.
  • Camere confortabile: Camerele de la Hotelul Triumf sunt dotate cu facilități precum TV și baie privată cu articole de toaletă gratuite, oferind confort și relaxare oaspeților.
  • Conexiune Wi-Fi gratuită: Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate, permițând oaspeților să rămână conectați.
  • Atracții în apropiere: Datorită poziționării centrale, oaspeții au acces ușor la multe dintre atracțiile importante din București, cum ar fi Arcul de Triumf, Palatul Victoria și Stadionul Arena Națională.
  • Aproape de transport public: Stația de metrou Aviatorilor se află la doar 800 de metri de hotel, facilitând deplasările în oraș. De asemenea, Gara de Nord se află la o distanță de 3 km, facilitând călătoriile cu trenul.
  • Aeroport accesibil: Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la aproximativ 15 km de hotel, oferind un acces convenabil pentru călătorii cu avionul.

Hotelul Triumf pare a oferi atât confort, cât și accesibilitate pentru cei care vizitează București și doresc să exploreze orașul.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA205.00 LEI
2 PERSOANE275.00 LEI
3 PERSOANE480.00 LEI
4 PERSOANE550.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Triumf din Bucuresti – Sector 1

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro