HOTEL TRIUMPH , BRĂILA , JUDEȚUL BRĂILA

Hotel Triumph, Brăila: Tradiție Românească și Confort Internațional

Situat la periferia orașului Brăila, la doar 500 de metri de malul Dunării, hotelul Triumph vă așteaptă cu o ambianță primitoare și facilități moderne. Iată ce vă oferă acest hotel:

Caracteristici și Facilități:

  1. Restaurant cu Bucătărie Tradițională și Internațională: Hotelul dispune de un restaurant care servește preparate din bucătăria românească tradițională și din cea internațională. Oaspeții se pot bucura de o varietate de opțiuni gastronomice.
  2. Camere Confortabile și Dotate Modern: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu și minibar, oferind o atmosferă confortabilă și facilități moderne pentru oaspeți.
  3. Baie Privată cu Articole de Toaletă Gratuite: Fiecare cameră dispune de o baie privată, complet utilată, cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
  4. Parcare Privată Gratuită: Oferind parcare privată gratuită, hotelul asigură comoditate și siguranță pentru oaspeții care călătoresc cu mașina.
  5. Acces Gratuit la Internet WiFi: Hotelul Triumph oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, facilitând conexiunea oaspeților cu lumea online.
  6. Recepție Deschisă Nonstop: Recepția hotelului este deschisă nonstop, oferind asistență și informații pentru oaspeți în orice moment al zilei sau nopții.
  7. Parc în Apropiere: Există un parc mare în spatele hotelului, oferind oportunități pentru plimbări relaxante și momente de recreere în natură.

Hotelul Triumph reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să experimenteze tradiția românească și să se bucure de confortul unei locații moderne.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA235.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE235.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE295.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE470.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre hotelul Triumph.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro