HOTEL TTS SPA & WELLNESS , COVASNA , JUDETUL COVASNA

Bun venit la Hotelul TTS Spa & Wellness Covasna!

Experimentați luxul și relaxarea în inima naturii, la Hotelul TTS Spa & Wellness Covasna. Cu facilități moderne și servicii de calitate, vă invităm să vă bucurați de o ședere memorabilă:

 1. Camere Spațioase și Elegante:
  • Camerele noastre oferă confortul de acasă într-un cadru elegant. Bucurați-vă de facilități precum TV cu ecran plat, zonă de relaxare în anumite camere și baie privată complet utilată.
 2. Centru Spa & Wellness:
  • Răsfățați-vă la centrul nostru spa, unde vă așteaptă saună, tratamente de înfrumusețare și relaxare. Faceți o pauză pentru a vă reîncărca energia și a vă îngriji de starea dvs. de bine.
 3. Restaurante și Baruri Rafinate:
  • Savurați preparatele delicioase pregătite de bucătari experimentați la restaurantul nostru. Barul nostru vă așteaptă cu băuturi alese pentru a completa experiența culinară.
 4. Activități Recreative:
  • Hotelul nostru oferă posibilități diverse pentru agrement, inclusiv tenis de masă, biliard și închiriere gratuită de biciclete. Descoperiți împrejurimile într-un mod activ și plăcut.
 5. Conexiune WiFi Gratuită:
  • Rămâneți conectați cu cei dragi sau cu lumea online, datorită conexiunii WiFi gratuite disponibile în întreaga proprietate.
 6. Parcare Privată Gratuită:
  • Parcați mașina în siguranță, beneficiind de parcare privată gratuită.
 7. Recepție Nonstop:
  • Personalul nostru prietenos și profesionist este disponibil nonstop pentru a vă asigura o ședere fără griji.
 8. Locație Perfectă:
  • Situat în Covasna, aveți acces ușor la atracțiile din zonă, oferindu-vă oportunitatea de a explora frumusețea naturală și culturală a regiunii.

Experimentați frumusețea Covasnei cu o ședere la Hotelul TTS Spa & Wellness. Rezervați acum pentru a vă bucura de confort, relaxare și servicii impecabile!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA460.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE630.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1410.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1530.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul TTS Spa & Wellness

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro