HOTEL TURQUOISE BOUTIQUE , MAMAIA NORD , CONSTANȚA

Hotel Turquoise Boutique , situat în Mamaia Nord – Năvodari, este o alegere excelentă pentru cei care caută un sejur relaxant și confortabil în apropierea litoralului Mării Negre.

Iată o prezentare detaliată a facilităților și serviciilor oferite de acest hotel:

Confort și facilități în cameră:

  • Camere moderne și spațioase: Camerele sunt amenajate cu atenție pentru a asigura confortul maxim al oaspeților și sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.
  • Aer condiționat și televizor cu ecran plat: Pentru a oferi un mediu plăcut în timpul șederii, camerele sunt echipate cu sistem de climatizare și televizor cu ecran plat pentru divertisment.
  • Baie privată: Fiecare cameră dispune de o baie privată complet utilată, cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr, pentru confortul și comoditatea oaspeților.

Facilități și servicii:

  • Grădină și bar: Hotelul are o grădină frumoasă unde oaspeții se pot relaxa și savura momente plăcute în aer liber. De asemenea, dispune și de un bar unde se pot servi diverse băuturi și cocktailuri.
  • WiFi gratuit și parcare privată: Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate, iar parcarea privată este asigurată fără costuri suplimentare, oferind oaspeților un plus de confort și comoditate.
  • Depozit de bagaje: Oaspeții au la dispoziție un depozit de bagaje pentru a-și păstra bagajele în condiții de siguranță înainte sau după check-in/check-out.
  • Terasă cu vedere la oraș: Unele camere beneficiază de o terasă privată cu vedere la oraș, unde oaspeții se pot bucura de priveliști pitorești și de momente de relaxare.

Locație convenabilă:

  • Aproape de atracții locale: Hotelul se află în apropierea unor atracții populare precum Marina Regia și City Park Mall & Cora Hypermarket, facilitând accesul oaspeților la diverse activități și obiective turistice din zonă.
  • Acces ușor la aeroport: Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la doar 19 km distanță, iar hotelul oferă servicii de transfer la/de la aeroport la cerere, pentru un plus de confort și conveniență pentru oaspeți.

Turquoise Boutique oferă o experiență plăcută și relaxantă, cu facilități moderne și servicii atente, fiind o alegere ideală pentru o vacanță de neuitat pe litoralul Mării Negre.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA490.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE540.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1030.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1080.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Turquoise Boutique.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro