HOTEL TUȘNAD , BĂILE TUȘNAD , HARGHITA

Hotelul Tusnad pare a fi o opțiune atractivă pentru cei care vizitează stațiunea Băile Tușnad. Iată câteva puncte importante despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul se află în centrul stațiunii Băile Tușnad, ceea ce îl face ușor accesibil pentru oaspeți și îi permite să exploreze zona cu ușurință. De asemenea, se află la doar 300 de metri de un parc de aventuri, oferind posibilități de recreere pentru cei dornici de activități în aer liber.
  • Camere cu balcon: Camerele de la Hotelul Tusnad dispun de balcoane, oferind oportunitatea de a admira vederea sau de a savura o cafea în aer liber.
  • WiFi gratuit: Oferind acces gratuit la internet WiFi în zonele publice, hotelul permite oaspeților să rămână conectați online.
  • Parcare privată gratuită: Pentru cei care călătoresc cu mașina, este disponibilă o parcare privată gratuită la proprietate.
  • Mic dejun inclus: Oaspeții se pot bucura de un mic dejun à la carte la restaurantul hotelului, care oferă atât mâncăruri românești, cât și preparate internaționale.
  • Apropieri de facilități: Gara se află la doar 500 de metri de hotel, ceea ce poate facilita transportul pentru cei care aleg să ajungă cu trenul.

Hotelul Tusnad oferă astfel confort și facilități într-o locație centrală în Băile Tușnad, ceea ce îl face potrivit pentru turiștii care doresc să exploreze și să se bucure de facilitățile stațiunii.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA285.00 LEIDEMIPENSIUNE
2 PERSOANE385,00 LEIDEMIPENSIUNE
3 PERSOANE670.00 LEIDEMIPENSIUNE
4 PERSOANE770.00 LEIDEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Tușnad din Băile Tușnad

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro