HOTEL URANUS , BUCUREȘTI , SECTOR 1

Hotelul Uranus din București este o opțiune convenabilă pentru călătorii, oferind facilități esențiale și o locație centrală. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  • Locație centrală: Hotelul Uranus este situat la 600 de metri de stația de metrou și Gara de Nord din București, ceea ce face ușor accesibil transportul în oraș și conexiunile cu alte destinații.
  • Facilități: Camerele hotelului sunt echipate cu TV prin cablu, baie privată cu duș și un mini-frigider. Aceste facilități de bază asigură confortul oaspeților.
  • Wi-Fi gratuit: Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit, permițând oaspeților să rămână conectați pe durata șederii lor.
  • Restaurante și supermarketuri în apropiere: Oaspeții vor găsi un restaurant și un supermarket la mai puțin de un minut de mers pe jos de proprietate, ceea ce face ușor să găsiți opțiuni pentru mese și cumpărături.
  • Parcuri în apropiere: Parcul Gării de Nord și Parcul Cișmigiu sunt situate la scurtă distanță de hotel, oferind oportunități de relaxare în aer liber și plimbări.
  • Atracții turistice: Hotelul Uranus este aproape de obiective turistice precum Palatul Parlamentului, care se află la 15 minute de mers pe jos. Acesta este unul dintre cele mai mari clădiri administrative din lume.
  • Parcare privată: Un alt avantaj este parcare privată gratuită pentru oaspeți, ceea ce poate fi util pentru cei care călătoresc cu mașina.

Hotelul Uranus pare a fi o alegere bună pentru cei care doresc să exploreze Bucureștiul și să se bucure de o locație centrală și acces facil la facilitățile orașului.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA160.00 LEI
2 PERSOANE180.00 LEI
3 PERSOANE180.00 LEI
4 PERSOANE360.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Uranus din București

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro