HOTEL VALAHIA , TÂRGOVIȘTE , JUDETUL DÂMBOVIȚA

Hotelul Valahia din Târgoviște este o alegere potrivită pentru cei care vizitează orașul.

Iată câteva detalii despre acest hotel:

  • Locație Centrală: Hotelul este situat în centrul orașului Târgoviște, ceea ce îl face convenabil pentru turiști care doresc să exploreze principalele atracții ale orașului.
  • Restaurant À La Carte: Oferă un restaurant à la carte, ceea ce înseamnă că oaspeții pot alege dintr-o varietate de preparate culinare.
  • Parcare Privată Gratuită: Posibilitatea de a beneficia de parcare privată gratuită este un avantaj considerabil pentru cei care călătoresc cu mașina.
  • WiFi Gratuit: Faptul că hotelul oferă WiFi gratuit este util pentru turiștii care doresc să rămână conectați.
  • Camere Confortabile: Camerele hotelului par a fi confortabile și oferă facilități precum baie privată cu articole de toaletă gratuite, minibar și TV prin cablu.
  • Atracții Locale: Hotelul se află în proximitatea unor atracții importante din Târgoviște, cum ar fi Curtea Domnească și Turnul Chindiei, ceea ce poate face vizitarea acestor locuri de interes convenabilă.
  • Restaurante și Magazine în Apropiere: Faptul că mai multe restaurante și un magazin alimentar se găsesc în imediata vecinătate a hotelului oferă o varietate de opțiuni pentru mese și cumpărături.

Toate aceste facilități pot face Hotelul Valahia o alegere bună pentru turiștii care vizitează Târgoviște în căutarea de cazare convenabilă și confortabilă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA145.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE190.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE335.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE380.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Valahia din Târgoviște

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro