HOTEL VALUL MAGIC , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Valul Magic oferă o experiență plăcută și confortabilă de cazare în centrul vibrant al stațiunii Eforie Nord, fiind înconjurat de o grădină frumoasă și la doar câțiva pași de plajă.

Iată mai multe detalii despre această proprietate:

  1. Camere confortabile și bine echipate: Camerele hotelului sunt mobilate practic și sunt dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul oaspeților în timpul șederii lor. Fiecare cameră are un balcon, oferind ocazia de a admira priveliștea în timp ce vă bucurați de o ceașcă de cafea sau de ceai. Camerele sunt echipate cu TV prin cablu pentru divertismentul oaspeților și au băi private, dotate cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.
  2. Restaurant și bar: Hotelul are un restaurant à la carte care servește preparate din bucătăria internațională. Oaspeții se pot bucura de mâncare delicioasă atât în interior, cât și pe terasa în aer liber a restaurantului. De asemenea, hotelul are și un bar propriu, unde oaspeții se pot relaxa și savura diverse băuturi.
  3. Locație convenabilă: Situat la doar 100 de metri de plajă, Hotelul Valul Magic este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de soare și de nisip în timpul șederii lor. Proprietatea este la câțiva pași de magazine și restaurante, oferindu-le oaspeților acces ușor la diverse facilități și opțiuni de divertisment. De asemenea, gara Eforie Nord se află la doar 100 de metri distanță, facilitând călătoriile către și dinspre hotel. Pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina, sunt disponibile locuri de parcare gratuite în apropierea hotelului.

În concluzie, Hotelul Valul Magic oferă o cazare plăcută și convenabilă în stațiunea Eforie Nord, fiind o alegere ideală pentru cei care doresc să se relaxeze și să se distreze într-un mediu confortabil și primitoare, în apropierea plajei și a facilităților locale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA475.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE475.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE950.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE950.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Valul Magic din Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro