HOTEL VEGA , GALAȚI , JUDETUL GALAȚI

Hotelul Vega sună ca o destinație plăcută în inima orașului Galați.

Iată câteva aspecte cheie ale acestuia:

  1. Locație convenabilă: Situat în centrul orașului Galați și în apropierea malului Dunării, Hotelul Vega oferă o bază ideală pentru explorarea orașului și a atracțiilor sale.
  2. Facilități de cazare moderne: Camerele hotelului au fost complet renovate în 2015, oferind oaspeților un confort deplin. Accesul gratuit la internet WiFi și prin cablu, aerul condiționat și televizorul prin cablu sunt doar câteva dintre facilitățile disponibile în camere. De asemenea, minibarul este perfect pentru răcorirea și relaxarea oaspeților.
  3. Opțiuni de luat masa: Bistroul, terasa și restaurantul Lyra sunt locurile perfecte pentru a savura preparate delicioase și a petrece momente plăcute în compania celor dragi. De la micul dejun la cină, oaspeții se pot bucura de o varietate de opțiuni gastronomice într-un cadru relaxant și plăcut.
  4. Atmosferă pitorească: Situat într-o zonă pitorească aproape de Dunăre, Hotelul Vega oferă o atmosferă liniștită și relaxantă, ideală pentru odihnă și refacere.

Cu facilități moderne și o atmosferă plăcută, Hotelul Vega promite o ședere memorabilă în Galați pentru toți oaspeții săi.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA445.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE520.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE750.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1040.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Vega din Galati

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro